Az év végi szavazásunk eredményhirdetése óta tudjuk, hogy idén mindennél jobban a Far Cry Primalt várjátok, mi pedig igyekszünk a kedvetekre tenni azzal, hogy előfizetői csomagban választhatóvá tettük a játékot. Az éves vagy a féléves PC Guru előfizetésed mellé már választhatod a Ubisoft akciójátékát.

A Far Cry Primal, a sorozat eddigi részeivel szakítva, nem a modern korba helyezi az akciót, hanem régére, nagyon régre, az kőkorszakba. Egy brutális, barbár világ tárul elénk, ahol a vad törzsek mellett a veszélyes ősragadozókkal is számolnunk kell. Csak a legkeményebbek élhetik meg a holnapot, Takkar, a főszereplőnk pedig pont egy ilyen harcos, aki egy valóságos háborús zónába lép be, hogy újraegyesítse törzsét. Készen állsz a feladatra?

Nem csak a Far Cry Primal érkezett azonban az előfizetési lehetőségek közé. Van itt még Rise of the Tomb Raider, Dirt Rally és LEGO Marvel Avengers is, szintén éves és féléves opcióval. A részleteket itt találod.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha valami nem világos az előfizetésekkel kapcsolatban, akkor a Gyakran Ismételt Kérdések szekció segít, illetve egyéni kérdésekre válaszolunk az elofizetes(kukac)skorpioprint.hu e-mail címen vagy a PC Guru Előfizetés című fórum topikban.