Amikor bejelentették a Far Cry 3-at, kissé szkeptikusak voltunk, mert bár az E3-as demó lenyűgözően nézett ki, annak idején a második résztől is sokat várunk, sajnos hiába. Egy ilyen pofára esés bizony óvatossá teszi az embert; ezért is lepődtünk meg olyan nagyon, amikor az antipatikus, újgazdag Jason történeke rabul ejtett és több tíz órán át a monitor előtt tartott bennünket.

A Far Cry 3 egy lenyűgöző program, egy virtuális utazás, látszólag a paradicsomba, mely viszont belül rohadt és beteg, pont, ahogy az őrület szigetének meghasadt lakói. Vadászat, autózás, hajókázás, ejtőernyőzés, és a helyi emberkereskedő banda különböző fegyverekkel történő megritkítása -- ki tudna ennek ellenállni, úgy mégis?

Persze ahogy semmi, a Far Cry 3 sem hibátlan, noha tény, hogy még az apróbb hiányosságai ellenére is gond nélkül foglalta el a tavalyi év legjobb FPS-ének trónját. Na, de ennyi legyen is elég belőlem, továbbiakban hallgassátok Bate és Chris beszámolóját, akik maratoni hosszúságú videotesztben mesélnek tapasztalataikról. A felvett jelenetek a technikailag jóval magasabb szintet képviselő PC-s változatból származnak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a videotesztek először mindig a PC Guru magazin vásárlóinak érhetők el, mert pár hétig exkluzív DVD-tartalomnak számítanak!

LEGFRISSEBB VIDEÓINK

Halo 4 videoteszt

TES V: Skyrim - Dragonborn DLC videoteszt

Call of Duty: Black Ops II videoteszt

Ezzel játszunk: Dead Space 3 demó

Ezzel játszunk: Dead Space 2