A bejegyzések ellenére a Monolith nem nagyon akarta összetörni magát a foltozáson, aztán közölték: hogy ne érezzük magunkat annyira lesajnálva, hozzánk vágnak pár extra cuccot. Az első csomag Toy Soldiers néven érkezett áprilisban, és finoman szólva is meglepő volt, hiszen játékkatonaként kellett harcolni egy flipper belsejében, egy kórházi műtőben és egy homokozóban (!), ami hát, izé, persze, móka, de azért mégis... A poén persze az volt, hogy a cucc mellé amúgy becsempésztek a srácok pár hibajavítást is, úgyhogy „sunyiban” elkezdték betömködni a lyukakat azzal, hogy folytatása következik.

Nos, meg is érkezett a folytatás, Armored Front néven, amelybe ismét besuvasztottak pár apróbb rovarirtó kapszulát, bár a lényeg itt is a két multis pálya: a Conductor, amely egy hatalmas pályaudvaron játszódik, és a Decoy, amelyben a Replica és az ATC katonái küzdenek egy kiképzőtábor megkaparintásáért. Emellé kapunk négy darab fejet, hogy még egyedibb karaktereket készítsünk. Hehe. Két pálya, négy kobak. Remek. El vagyunk kényeztetve, de tényleg.

Ja, a játék azért még vérzik itt ott, de legalább most már jobban érezzük magunkat, főleg annak tudatában, hogy a készítők beígértek még egy ilyen csomagot, valamikor július-augusztus környékére. És ha az is meglesz, már egy szavunk se lehet, nem igaz?...