A FUMAX kiadó bejelentette, hogy februárban végre magyar nyelven is olvasható lesz a Deus Ex: Ikarosz-hatás című James Swallow regény, melyről egyébként már mi is beszámoltunk korábban. Alant olvasható a kiadó hivatalos ismertetője:

"2027-ben, a káosz és az összeesküvés között őrlődő világban Anna Kelso felfüggesztett titkos ügynöknek és Ben Saxon zsoldosnak, az SAS volt tisztjének magánnyomozása akaratukon kívül keresztezi a világtörténelem legerősebb és legveszedelmesebb szervezetének útját. Életveszélyes kutatás kezdődik Moszkvától Londonig, Washingtontól Genfig a minden képzeletet felülmúlóan sötét igazság nyomában, amelynek felderítését minden elképzelhető és elképzelhetetlen eszközzel igyekeznek meggátolni a világ valódi urai."

Jól hangzik, nemde? A FUMAX szerint a kötet azok számára is élvezetet nyújthat, akik sosem találkoztak a Deus Ex sorozat játékaival, mert egy izgalmas, fordulatos krimiről van szó a sajna manapság gyakorta hanyagolt cyberpunk témakörben. A 352 oldalas könyv ajánlott fogyasztói ára 3490 forint lesz, de most ezer forint kedvezménnyel lehet előrendelni a hivatalos oldalon.

(A hírhez mellékelt játékadatlap és képek a Deus Ex: Human Revolution című játékból származnak.)

Deus Ex: Ikarosz-hatás