• Februárban folytatódik az Overwatch béta
  • Pontos dátum még nincs, de a hónap közepét célozza a Blizzard
  • Lesz egy új játékmód és ahhoz passzoló új pályák
  • Javul a fejlődési rendszer és a jutalmazás is
  • A béta továbbra is zárt

Az Overwatch játékosainak szomorúan kellett tudomásul venniük tavaly decemberben, hogy a játék bétatesztelése szünetre vonul, így egy időre meg kell válniuk a Blizzard csapatalapú multiplayer lövöldéjétől, és ami még szörnyűbb, az ünnepek alatt sem harcolhattak a virtuális arénában. Szerencsére a várakozásnak hamarosan vége

FEBRUÁRBAN VISSZATÉR AZ OVERWATCH BÉTA.

Sajnos pontos dátumot még nem kaptunk, de a Blizzard úgy tervezi, hogy február közepén újra felpörögnek a szerverek, ráadásul egy harmadik játékmód is csatlakozik a Point Capture és a Payload mellé, természetesen új pályák társaságában, sőt, a fejlődési rendszer és a jutalmazáson is csiszoltak a fejlesztők, magyarul egy lépéssel közelebb kerülünk a kész termékhez, de természetesen még így sem végleges minden.

A Blizzard egyébként januárra tervezte az Overwatch visszatérését, de a játék direktora, Jeff Kaplan azt mondta: könnyű döntés volt a halasztás, ugyanis csak így tudták beépíteni az új játékmódot és az ehhez tartozó pályákat, illetve az egyéb változtatásokat.

AZ OVERWATCH BÉTATESZTELÉSE TOVÁBBRA IS ZÁRT.

Ha eddig volt a játékhoz hozzáférésed, akkor továbbra is játszhatsz, ha pedig nem, akkor irány a Battle.net, és iratkozz fel a várólistára (ha ezt még nem tetted meg), a Blizzard ugyanis folyamatosan bővíti a játékosok számát, valamint bizonyos hétvégéken stresszteszteket is tartanak, amikor tömegesen engednek be játékosokat, de csak ideiglenesen.

Az Overwatch pontos dátumot még nem kapott, de azt tudjuk, hogy valamikor idén tavasszal, legkésőbb június 21-e előtt fog megjelenni, mégpedig PC, PS4 és Xbox One platformra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!