• Június 24-én debütál A nagy pénzrablás: Korea
  • Magyar feliratos előzetes érkezett
  • Bűnözők túszokat ejtenek a Jegybankban, míg tudós vezetőjük a rendőrség lépéseit manipulálja

Folytatódik a koreai kulturális offenzíva. A mozikat a Vonat Busanba és az Oscar-díjas Élősködők, míg a sorozatos platformot a Netflix révén a – hamarosan franchise-zá bővülő – Nyerd meg az életed és a Mindannyian halottak vagyunk hódította meg világszerte. Új jelenség a népszerű nyugati produkciók feldolgozása, elsőként Álex Pina heist gengsztertörténetének remake-jét láthatjuk. Június 24-én debütál A nagy pénzrablás: Korea.

2022042944.jpg
(A kép forrása: Origo)

A szolgáltató leírása szerint a széria merész újragondolását láthatjuk majd egy határok nélküli országban. Az eredeti történet szerint egy bűnöző csapat túszokat ejt a Jegybankban, míg tudós vezetőjük a rendőrség lépéseit manipulálja. Döntsétek el ti, hogy mennyire meggyőző a koreai változat előzetese, amit immár magyar felirattal is láthattok.

A rajongóknak valószínűleg nem kell végleg elbúcsúzniuk kedvenceiktől, a spanyol alkotók a főbb karakterekre koncentráló spin-off szériákat terveznek. Aki pedig hasonló stílusú produkcióra vágyik, a Netflixen láthatja Pina Túl a vörös kanapén című hasonlóan dinamikus gengsztertörténetét.