• Május 27-én debütál a Stranger Things 4. évadjának első fele, július 1-jén a folytatás
  • Egészestés hosszúságú lesz a 7. és a 9. epizód
  • Az 5. és a 6. részt Antal Nimród (KontrollA viszkis) rendezte

Májusban fontos produkciók térnek vissza a Netflix képernyőjére. Holnap debütál például a Love, Death + Robots új szezonja, május 27-én pedig már a Stranger Things friss epizódjait követhetjük (a negyedik évad második fele csak július 1-jén érkezik a szolgáltatóra). Fél évvel a starcourti csata után járunk. Hőseink igyekeznek eligazodni a gimi pokoli folyosóin, miközben Hawkins városára új fenyegetés és új rejtély leselkedik.

mv5botyznjc3mtktytqxos00ywm4ltk0mmitmgexmdmwywuxnthjxkeyxkfqcgdeqxvyodk1mjaxnzqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az új évad több szempontból is különleges lesz. Itthon Antal Nimród (KontrollA viszkis) rendezői szerepvállalása miatt megkülönböztetett figyelemmel nézzük majd az ötödik és a hatodik részt. A sorozat mögött álló Duffer testvérek elárulták továbbá, hogy a hetedik és a záróepizód egészestés hosszúságú lesz. Utóbbi szinte páratlan jelenség a streaming történetében, jóllehet a Stranger Things már korábban is kísérletezett a játékidő megnyújtásával – a leghosszabb rész 1 óra 16 percet számlált.

Sajtóértesülések szerint nagyjából 30 millió dollárt költött a Netflix az egyes részekre. Sem a fordulatok, sem a látvány terén nem kellett tehát visszafogniuk magukat az alkotóknak. Jövő pénteken kiderül, hogyan vezeti fel a produkció a mindent lezáró ötödik évadot. Ti képernyő előtt lesztek a premier napján?