Az évek során a Ubisoft legnépszerűbb sorozata az Assassin’s Creed lett, ám egyre többen nehezményezik, hogy éves rendszerességgel jönnek az újabb és újabb részek, félve attól, hogy záros határidőn belül kifullad a sorozat. Nos, erre a problémára jelenthet áthidaló megoldást a Watch Dogs, melyből a franciák nem titkoltan egy egész sorozatot szeretnének.

A Ubisoft berkeiben felmerült az a lehetőség, hogy éves szinten váltogassák egymást a Watch Dogs és az Assassin’s Creed folytatások -- ám fontos megjegyezni, hogy ez egyelőre semmi több, csak egy terv, a kiadó ugyanis előbb szeretné felmérni azt, hogyan teljesít az idén novemberben megjelenő új IP-je.

A terv hírét egyébként a Watch Dogs kreatív igazgatójától, Jonathan Morintól hallhattuk, aki azt is elmondta, hogy nem fél attól a versenytől, ami a nextgen konzolokon kialakulhat a Watch Dogs és az Assassin’s Creed 4 között. Tudniillik eme két játék az Xbox One és a PS4 startjának napján elérhető lesz, Morin viszont úgy véli, hogy ez a taktika nem bántja majd az eladásokat -- szerinte alapvetően eltérő, más-más csoportnak szóló játékokról van szó, s noha egy kicsit önmagával verseng a Ubisoft, a két cím megfér majd egymás mellett, nem falják fel egymás eladásait. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!