• Sztori-előzetest kapott a játék
  • Végre többet mutatnak a gameplayből is

Többeket eléggé meglepett, mikor a Nacon bejelentette, hogy a Robotzsaruból készülő RoboCop: Rogue City már készül PS5-re, Xbox Series X|S-re, Switch-re és PC-re. Az 1987-es klasszikus film alapján formálódó játék új előzetese a Future Game Show eseményén debütált, és beleshetünk általa a játékmenetbe is, valamint a sztoriból is többet fed fel. A Teyon által fejlesztett Rogue City a játékosokat az ikonikus karakter titániummal páncélozott védőruhájába helyezi. A filmek rajongói örülhetnek, hisz Peter Weller is visszatér kultikus szerepében, hogy újra rendet tegyen Old Detroit utcáin.

A videóban láthatjuk, hogy nemcsak az akcióé lesz a főszerep, hanem nyomokat is kell követnünk, valamint kivizsgálni különféle bűntényeket. A sztori elég jól hozza egy B-kategóriás film hangulatát, de a fent látható előzetes alapján könnyen lehet, hogy több is rejlik a fémváz alatt. Simán lehet, hogy kapunk végre egy szórakoztató filmadaptációt. "Mennem kell. Bűneset történt."

A filmrajongók és boomerek kedvence lehet a november másodikán érkező Robocop: Rogue City, amit akár már most is előrendelhetsz a Konzolvilágnál!