Az Electronic Arts bejelentette: Európában szeptember 27-én fog megjelenni a FIFA 14 PC-re és a jelenlegi generációt képviselő konzolokra, vagyis Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A kiadó ahhoz, hogy csábítóbbá tegye a játékot, ismertette az előrendelői extrákat is, melyek mindegyike a FIFA Ultimate Team játékmódjához kapcsolódik.

Azok az érdeklődők, akik a GAME valamelyik áruházában vagy az Amazon UK piacterén rendelik elő a játék fémdobozban érkező Limited Edition változatát, 24 héten át egy-egy aranycsomagot kapnak az Ultimate Team módhoz. Ezekben profi játékosok, képességeket fokozó extrák, mezek, labdák és egyéb finomságok találhatók. Abban az esetben azonban, ha ez nem volna elég, akkor vár minket a Collector's Edition, ami minden olyan matériát magába foglal, amit a Limited Editionben megtalálhatunk, ám emellé még egy extra labdát is kapunk -- a Collector's Edition csak a GAME-nél kapható.

Természetesen az alapjátékra is van előrendelői akció, de ebben az esetben az alacsonyabb vételár mellé kevesebb tartalommal kell beérnünk. Az Origin, a GAME és az Amazon UK kínálatában is elérhető verzió mellé csak négy aranycsomag jár, valamint néhány mez, illetve egy spéci csapat és fejlesztés az Adidas Bundle keretében.

A leírt extrák a FIFA 14 PC-s, Xbox 360-as és PlayStation 3-as változataira vonatkoznak. A next-gen kiadásokról (csak ezeken fog működni az új motor) később kapunk részleteket, ha már ismert lesz ezek pontos megjelenési dátuma, addig ugyanis felesleges volna az előrendelői extrák nyomatása. Várhatóan az E3-on, vagy kicsivel azután ki fog derülni a várt dátum.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

FIFA 14 -- Megjelenés: 2013. szeptember 27. (PC, Xbox 360, PlayStation 3) -- Gépigény: nem ismert