Ha azt mondom, Clive Barker, akkor a legtöbb horrorrajongónak rögtön az 1987-es bizarr, már-már gyomorforgató Hellraiser ugrik be, amiből aztán számtalan folytatás készült, de a filmek és könyvek mellett sokaknak az angol úriember nevével fémjelzett Clive Barker’s Jericho is az eszébe juthat, amiből hamarosan film is készülni fog.

Az MTV Multiplayer interjújából tudtuk meg, hogy Barker a játék moziváltozatán dolgozik, aminek a rendezői székébe Kitamura Ruheit helyezi, aki Barker Midnight Meat Train című könyvéből készült filmadaptáción is dolgozott.

A Jericho története nagy vonalakban annyi, hogy a sivatag közepén rejtélyes módon, a semmiből tűnik fel egy város, aminek a szívében egy ősi gonosz azon munkálkodik, hogy elpusztítsa a világot. Ebbe a városba küldik a hagyományos hadviselésre és a mágiára egyaránt kiképzett Jericho csapatot, hogy végezzenek ezzel a gonosz teremtménnyel. A játék a korszakokon átívelő sztorijával, a remek hangulatával, és közepes játékmenetével nem ért el nagy sikereket, de azért bízzunk benne, hogy egy jó film fog születni.