A Deep Silvert tulajdonló Koch Media nemcsak videojátékokkal, de filmekkel és tévéműsorokkal is foglalkozik, így nem csoda, hogy a párszor már felmerült Metro- és Saints Row-filmprojektek újra szóba kerültek. A multicég vezérigazgatója, Klemens Kundratitz a VentureBeatnek beszélt az adaptációk esélyeiről, melyek elsősorban a vállalat célkitűzésein múlnak.

" A mozifilmek nem elvetendő témák. Ha vannak olyan cégek, amik képes egyszerre több média területén is hasonló élményt nyújtani, akkor mi határozottan köztük vagyunk, mind ambiciók, mind pedig lehetőségek terén. Ugyanakkor, hogy őszinte legyek, ez eddig nem jött össze nekünk, de mindenképp szerepel a hosszútávú stratégiáink között." -- nyilatkozott a cégvezér.

Tehát nem kell más, mint nagy anyagi siker, és persze pár merészebb üzleti döntés. Az adatlapunkon, illetve képeinken is látható Metro: Last Light májusban jelenik meg, és már láthattunk róla rövidfilmeket, amik kiváló hangulatukkal kilóra megvették a rajongókat. Ugyanakkor egy Saints Row mozit elég nehezen képzelünk el, hisz a főszereplő egy hatalmas, rózsaszín műbrokival pofozná a még nála is rosszabb fiúkat -- nem épp PG13-as tartalom, annyi szent.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!