• A Final Fantasy 15 a Comrades DLC-vel kooperatív többjátékos módot kap
  • A zárt bétateszt augusztus 5 és 8 között lesz
  • A Season Pass tulajdonosai vehetnek részt benne
  • PlayStation Plus és Xbox Live Gold előfizetésre is szükség van

A Square Enix végre szót ejtett a Final Fantasy 15 többjátékos módját elhozó DLC-ről, a Comradesről, amelynek zárt bétatesztjére augusztus 5 és 8 között kerül sor, és azok vehetnek részt benne, akik anno befizettek a Season Passra, illetve egy PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold előfizetésre is szükség lesz. Na de mi található a Comradesben?

Nos, a tesztváltozat során nyolc saját avatárt hozhatunk létre és szabhatunk testre ízlésünk szerint, korlátozott lehetőségek között, de a korlátozások a teljes változatra feloldódnak – miközben haladunk előre a küldetésekben –, sőt egy frissítés keretében Noctis, Gladiolus, Prompto és Ignis is helyet kap majd a DLC-ben. A missziók egy alaptáborban indulnak, ami a teljes változatban egy egész város lesz, de a bétára be kell érnünk néhány sátorral.

A küldetések (a bétában három lesz) több fázisból állnak, ezeket három másik barátunkkal vagy adott esetben MI irányította komákkal játszhatjuk végig. Lesz mindenféle gyűjtögetnivaló, úgymint Royal Sigils, Meals és Meteorshards, amelyeket a táborban felhasználva új missziókat nyithatunk majd meg, vagy éppen karakterünk fejlődését segíthetjük elő. És persze megannyi fegyver fogja a jó célt szolgálni az oldalunkon, bár ezekből sem kapjuk meg mindet a béta folyamán.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!