• Érdekes Final Fantasy 7 Remake easter egget találtak
  • Összekapcsolja a világot a Final Fantasy X-2 univerzumával

A számozott Final Fantasy-játékok elviekben teljesen különálló világokat és történeteket mutatnak be, ugyanakkor már korábban is voltak olyan elméletek, melyek összekapcsoltak egyes univerzumokat. Ilyen volt a Final Fantasy 7 és a Final Fantasy X-2 esete, melyekben egyaránt felbukkan a Shinra név - előbbiben mint egy óriásvállalat, utóbbiban pedig mint egy karakter. És bár az egyező nevek a Final Fantasy világában önmagában még nem jelentenek semmit (gondoljunk csak Cidre), most találtak egy friss easter egget, amely alátámasztani látszik az elméletet.

evc4-1txkae8sw5.jpg

A Final Fantasy 7 Remake-ben rá lehet bukkanni egy fotóra, melyen a Shinra Corp. alapítói szerepelnek, a kép közepén pedig nem más látható, mint Shinra a X-2-ből - vagy ha nem is ő, akkor az ő egyik felmenője/leszármazottja.

A Square Enix ezzel hivatalosan is összekapcsolta a két univerzumot, hiszen ez már jóval több, mint egyszerű egybeesés, ilyenre pedig (a számozott folytatásokat és spinoffokat leszámítva persze) még nem volt példa a Final Fantasy franchise esetében.

Támogasd te is a PC Gurut!