• Majdnem teljesen leforgatták Az Úr sötét anyagai 2. évadját, premier még idén várható
    • Befutott az első előzetes az új szezonhoz
  • Új előzetest kapott a Lovecraft Country és a 104-es szoba fináléja
  • Az HBO berendelte a Perry Mason második évadját

Az Úr sötét anyagai

A hétvégi Comic-Con@Home-on kiderült, hogy majdnem teljesen sikerült leforgatni Az Úr sötét anyagai második évadját, így az még minden bizonnyal idén műsorra kerül. A Phillip Pullman regényciklusát adaptáló sorozat következő szezonjában visszatér Dafne Keen (Logan), Ruth Wilson (A viszony), James McAvoy (Az – Második fejezet, Üveg) és Lin-Manuel Miranda (Mary Poppins visszatér) is.

19023114-highres-his-dark-materials-e1575823667631.jpg

Új előzetesek: Lovecraft Country, 104-es szoba

A hétvégén egyébként új előzetest kapott az augusztus 16-án startoló Lovecraft Country és a 104-es szoba július 25-én debütáló fináléja is.

  • Előbbi ugyan nem szorosan kapcsolódik a Lovecraft-univerzumhoz, Misha Green (Underground) és Jordan Peele (Tűnj el!MiAlkonyzóna) sorozata mégis izgalmasnak tűnik. Az 1950-es évek faji megkülönböztetésektől sújtott Amerikájában játszódó történet szerint hősünk néhány társával eltűnt apja után ered.

lovecraft-country-hbo-1.jpg

  • Jay és Mark Duplass antológiasorozata ezzel szemben egy teljesen átlagos amerikai motel egyik szobájának hol humoros, hol furcsa, hol rémisztő eseményeit mutatja be, feltárva a legkülönbözőbb karaktereket, akik megfordulnak benne.

104-es-szoba.jpg

Perry Mason

Jóllehet miniszériának szánták, végül folytatást készít az HBO egy másik sikerprodukciójához, a Perry Mason-höz is. Még fut a nyitóévad, amiben a kultikus nyomozókarakter előzménytörténetét mutatják be: miközben 1931-ben az Egyesült Államok a gazdasági válságtól szenved, Los Angeles virágzik (olaj, olimpiai játékok, hangosfilm, evangélikus lelkesedés), ám egy gyermekrablási ügy megrendíti a város közösségét. Várható premierdátumot egyelőre nem közölt a streamingszolgáltató.

perrymasonhbo.jpg