• Adam Wingard (Godzilla Kong ellen) rendezésében folytatódhat a MonsterVerse
  • A direktor nagyon elfoglalt, de nyitott az univerzumépítésre
  • Lehetséges címként felmerül a Son of Kong

Miután a Godzilla: A szörnyek királya mélyen alulteljesített a jegypénztáraknál, és 170 millió dolláros költségvetése mellett mindössze 386 milliót hozott a konyhára, a Legendary a MonsterVerse utolsó darabjának szánta az akkor már gyártásban lévő Godzilla Kong ellent. Utóbbi viszont olyan jól teljesít a mozikban, hogy valószínűleg mégis folytatódik a széria. A járványidőszak legsikeresebb produkciója jelenleg 406 millió dolláros bevételnél jár.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Legendary már tárgyal Adam Wingard rendezővel a folytatást illetően (az első lehetséges cím, ami felröppent a sajtóban: Son of Kong). Az amerikai direktor azonban elfoglalt mostanában: a Warner Bros. a Thundercats című rajzfilm élőszereplős adaptációját bízná rá, miközben már dolgozik az Ál/Arc 2-n. Akárhogyan is, az újság információi szerint Wingard kifejezetten nyitott az univerzumépítésre.

godzilla-vs-kong-trailer.jpg

A Godzilla Kong ellen (Godzilla vs. Kong) története azután játszódik, hogy Godzilla maga alá gyűrte a titánokat. Az emberek épp a túlélésért küzdenek, már csak a Koponya-sziget lakója, King Kong maradt egyenrangú ellenfele, aki a hetvenes évekbeli sikertelen expedíció óta jóval erősebb lett.