• Több forrás szerint mélyrepülésben van a For Honor
  • A Ubisoft ennek ellenkezőjét állítja

Általános jelenség a legtöbb játéknál, hogy kezdetben nagy a roham, utána pedig visszaesik a közönség érdeklődése. A For Honor esetében mi is beszámoltunk arról, hogy a megjelenés után nem sokkal már jelentős volt a visszaesés, mostanra meg már gyakorlatilag elenyésző a játékosok száma – de ahogy akkor, így most is megemlítjük, hogy a konzol és Uplay adatokhoz hozzáférésünk nem csak nekünk, másnak sincsen.

Úgy tűnik a Ubisoft részéről a beszámolók érzékenyen érinthettek pár embert, a cég legutóbbi frissítésről beszámoló adása során jelentkező képviselőjét legalábbis mindenképpen. A szerverproblémákat javító folt megemlítése után a következőket mondta az úriember:

“A patch még a nap során élesedik, néhány órára még szükségünk van, hogy mindenki megkapja. Sok játékosunk van a For honorban – ha hiszitek, ha nem, hamisak az ennek ellenkezőjéről szóló hírek. Sok játékosunk van, akiknek kigörgetjük a frissítést”

Az biztos, hogy valaki nem mond igazat, a kérdés csak az, kinek hiszünk. Kövezzetek meg, de nem játszottam a játékkal, így csak a kritikusok pozitív visszajelzéseire és a beszámolókra tudok támaszkodni - mindenesetre elég beszédes, hogy majd' fél évvel a megjelenés után még mindig szerverproblémák javítgatásáról esik szó...

Személyes tapasztalatotok alapján gondban van a játék?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!