Múlt hónapban írtunk arról, hogy a Ubisoft hibájából véletlenül felkerült két kép a For Honor szezonbérletének tartalmáról a Uplay áruházba, és ezek most hivatalosan is bejelentésre kerültek. Úgy tűnik, hogy a Rainbow Six: Siege-hez hasonlóan itt sem lesznek exklúzív tartalmak a bérlet tulajdonosainak, kitartó grindeléssel anélkül is hozzáférhetünk mindenhez.

A 40 dolláros Season Pass 6 új hőst tartalmaz, amelyeket a szezonbérlet tulajdonosai a hivatalos megjelenés előtt egy héttel megkapnak, valamint megjelenéskor egyből a markukat üti egy Day One War Pack nevű csomag, ami egy új emote-ot, három jelvénykeretet, hat elit öltözéket, és három Scavenger ládát tartalmaz, ezen kívül jár nekik egy hónapnyi Champion státusz, amellyel gyorsabban gyűlik a tapasztalati pont. Csupán a Day One War Pack lesz az, ami nem lesz elérhető a szezonbérleten kívül, a hat hős mind megvásárolható lesz a játékbeli pénznem, a steelért cserében is.

Ezenkívül az Ubisoft elmondta, hogy megjelenés után még ingyenes játékmódokat, mapokat valamint felszereléseket fognak kapni a játékosok – a szezonbérletesek itt is mindent egy héttel hamarabb.

A For Honor február 14-én jelenik meg, amit február 9-12. között egy nyílt béta előz meg.