Tegnap mi is megírtuk azt az akkor még megerősítetlen hírt, hogy a For Honor február 9-től 12-ig nyílt bétatesztet kap. Nos, az este folyamán a Ubisoft hivatalosan is megerősítette saját blogján, hogy a For Honor valóban bárki által kipróbálható lesz a fent jelzett időintervallumban. Szóval itt a lehetőség annak, aki a megvásárlása előtt szeretne próbakört tenni a játékkal.

A béta minden konzolra elérhető lesz, vagyis PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt játszhatunk a For Honorral. Ezalatt kipróbálhatjuk a Dominion, a Brawl és a Duel játékmódokat, valamint először merülhetünk el az új Elimination módban, amiben 4v4 felállásban kell helyt állnunk, respawn lehetősége nélkül. Az a csapat nyer, ami három kört győzelemre visz. Végül belevethetjük magunkat a War of the Factionsba is, s ezzel kapcsolatban jó hír, hogy az itt megszerzett jutalmakat továbbvihetjük a teljes játékra.

Emellett február 7-én lesz egy Twitch műsor is, amelynek keretében népszerű streamerek állnak ki olyan hírességek ellen, mint Lauren Cohan (The Walking Dead), Jason Momoa (Trónok harca), Alfie Allen (Trónok harca) és Demetrious Johnson UFC harcművésszel. Ezt a For Honor hivatalos Twitch-csatornáján nézhetitek majd élőben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A For Honor február 14-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.