• Jön a For Honor ötödik szezonja
  • A szezon elején frissítenek több hőst és új gyakorlási lehetőségeket is kapunk
  • A dedikált szerverekre viszont még várni kell egy keveset

Az Ubisoft bejelentette, hogy érkezik a For Honor ötödik szezonja, mely az Age of Wolves nevet viseli. A szezon február 15-én, egy nappal a játék egyéves születésnapja után indul, és a hozzá kiadott kedvcsináló videó alapján egy csomó újdonságot hoz majd. A legjobban várt változtatásra, a dedikált szerverek bevezetésére még sajnos várnunk kell, de így is sok minden megváltozik vagy kibővül az új szezonnal.

Összesen öt hőst frissítenek a szezon elején. Kensei és Conqueror mindketten új mozdulatokat és animációkat kapnak, míg Highlander, Berserker és Nobushi is át fog kicsit alakulni, hogy a játékmenet kiegyensúlyozottabb lehessen. Az Ubisoft szerint több ilyen átalakításra is lehet számítani az ötödik szezon után.

Érdemes megemlíteni, hogy új gyakorlási lehetőségeket is kapunk, valamint új kivégzések és emote-ok is várhatóak. A 4v4 rangsorolt meccsek innentől kezdve Dominion helyett Tribute módban zajlanak majd, valamint a felszerelés fejlesztési rendszere is átalakul egy kicsit. Az Ubisoft szerint 2018-ban sok tartalom érkezik majd a For Honorhoz, így nem árt majd résen lenni.