• A Ubisoft bugra hivatkozva eltávolított egy kivégzési animációt
  • Amiben az áldozat rámarkol Valkyrie melleire
  • Ez felháborodást keltett
  • Az új animációban már a pajzsát ragadja meg az áldozat
  • For Honor teszt

A For Honorra rájár a rúd. Nem elég, hogy csak döcögősen tud fennmaradni, a játékosok egy prűdebb csoportja a fejlesztők vérét akarják venni egy ártatlan poén miatt. Aki játszott a For Honorral, az nyilván ismeri Valkyrie-t. A robosztus hölgy kivégzésének egyik eleme, hogy áldozata elestében rámarkol a melleire, mire Valkyrie szimplán tökön rúgja, majd képen törli a pajzsával. Illő reakció a pofátlanságra.

Néhány játékosnak viszont mindez megfeküdte a gyomrát. Na nem az, amikor a haldoklót még ágyékon is rúgja a hölgyike, hanem az, amikor szerencsétlen estében megfogja Valkyrie mellét. A Ubisoft el is távolította a kivégzést, magabiztosan kijelentve: egy bug, és nem a felháborodás miatt volt erre szükség.

Még talán el is hinnénk, ha most nem került volna vissza a kivégzés, csak éppen az új változatban már Valkyrie pajzsára markol rá a szerencsétlen delikvens (lásd lent). Természetesen ez is hisztit váltott ki, mert most meg a játékosok egy másik része gondolja úgy, hogy a Ubisoft fülét-farkát behúzva cenzúrázta a játékot a botrány elkerülése végett.