Mint ismeretes, sajnos a For Honor csak 2017. február 14-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen az Ubisoft marketinggépezete igyekszik ébren tartani a szikrát a rajongókban. Mi sem lehetne persze erre alkalmasabb, mint folyamatosan friss videó anyagok csepegtetése a világhálón.

A játékban tizenkét piszkosul ütős karakterosztály közül választhatunk úri kedvünknek megfelelően. A következőkben a három most bemutatott új hősből fogunk „csemegézni”. Első versenyzőként lássuk egyből a Wardent, aki a lovagok frakcióját erősíti, és ennek megfelelően egy hatalmas, kétkezes disznóhasító pallossal képviseli a tradicionális európai lovagi értékrendet.

A második befutó a Kensei, aki gyakorlatilag a Warden keleti megfelelője, azaz egy emberméretű Nodachi karddal és egy rémisztő álarccal van felvértezve, és a szamuráj frakció kötelékét boldogítja.

 

Végül, de nem utolsó sorban a Raider, a viking horda tagja, aki a középkori partikultúra előírásait követve könnyű páncélzatban emberkedik a skandináv tájon, és néha oda-oda suhint ugyancsak kétkezes csatabárdjával.

Aki ezen három harcostípus látványa után úgy érzi, hogy csillapíthatatlan ingere van a játék kipróbálásra, az jól érzi. Ezen olvasóinknak azt tanácsolom, hogy még most iratkozzanak fel a játék zárt bétájára itt, amely szeptember 15-től veszi kezdetét.

Amúgy melyik hőssel tudtok azonosulni a legjobban? Elmondhatjátok kommentben!