A For Honor zárt alfatesztjére a játék hivatalos honlapján lehet jelentkezni, és szeptember 15. és 18. között fog zajlani. A teszt során a korábban már bemutatott Kensei, Warden és Raider hősök mellett a Conqueror, az Orochi és a Berserker is kipróbálható lesz, természetesen mindegyikük egyedi képességekkel, fegyverekkel és páncélzattal indul harcba. A próba célja, hogy betekintést adjon a fejlődési rendszerbe, és természetesen a játékosok véleménye és visszajelzései alapján finomhangolják majd a programot. Reméljük előbb-utóbb nyílt béta is követi majd, de addig is egyelőre be kell érjük a három új hőst bemutató videókkal.

Elsőnek a vikingek legendás harcosa, a Berserker kerül bemutatásra, aki félelmet nem ismerve két baltával aprítja az ellent. Egy biztos, hogy nem örülnénk egy ilyen szomszédnak, főleg, ha mindig ilyen mérges.

Második a Conqueror, bár hogy egy ex-bűnözőből miként lesz lovag, rejtély. De a láncos buzogányt és a pajzsot remekül kezeli, azt meg kell hagyni.

Mint ahogy az is rejtély, hogy az abszolút nem bushido-kompatibilis nindzsa tanok alkalmazója és a katana mestere, az Orochi, hogyan fér meg a szamurájokkal egy légtérben. Mindegy, látványosan és gyorsan kaszabol.

Bár esetenként megkérdőjelezhető a történelmi hűség, de ezt egy olyan játékon számonkérni, ahol a lovagok, szamurájok és vikingek harcolnak egymással, nem lenne fair. Történelmet ne ebből tanuljunk, mindenesetre szórakoztaó az egyvelegnke ígérkezik. Ti beneveztek az alfatesztre?