Az adatlapon is szereplő Forza Horizon folytatásáról régóta pletykálnak, most pedig úgy tűnik, kiszivárgott az első két művészi munka a Forza: Deep South című utódról. A játék a címe (és a képek tematikája) alapján egy, az észak-amerikai kontinens déli felén játszódó alkotásról lehet szó, ami sok izomautót, sufnituningot és egzotikus helyszínt (mocsarak, erdők) jelent.

A lent látható anyagok egyébként egy művész portfóliójából valók, aki természetesen az összes eddigi Forzához is készített hivatalos artworköket. Ezeket a műveket a grafikusok és a játéktervezők arra használják, hogy alapul szolgáljanak a későbbi munkához, és segítsenek meghatározni a fejlesztés alatt álló program hangulatát.

Természetesen ennyiből nem lehet biztosra venni, hogy a Forza Horizon 2 ugyanaz a játék, mint a Forza: Deep South, mi több, az is lehet, hogy utóbbi csak egy kósza ötlet a sok közül. Az viszont vitathatatlan, hogy az elképzelés nem rossz, és sokan vagyunk, akik szívesen látnának egy déli államokban játszódó Forzát az Xbox One-on.

Forza: Deep South

Forza: Deep South