Ma kezdődik a Gamescom 2023, ami az E3 lelövése után lényegében a legnívósabb gamer eseménnyé vált. A mai Opening Night Live szokás szerint Geoff Keighley vezetésével zajlik le, azonban a meglepetés vendégek mellett elvileg olyan közismert rendező is a show része lesz, mint Zack Snyder. Akár szereti valaki a direktor munkásságát, akár nem, azért az vitathatatlan, hogy számos nagyszerű vagy legalábbis emlékezetes filmet letett már az asztalra, közelgő premierje pedig, a Rebel Moon, különösképpen nagy figyelmet és érdeklődést élvez. Nem véletlenül. És többek között emiatt is jelenik meg a rendező az eseményen. 

gamescom-2023-zack-snyder-netflix-rebell-moon-game-movie-announcement-bejelentes-pcguru-1.jpg

(Képek: Vanity Fair, The Times, Collider)

Azt maga Keighley erősítette meg, hogy valamilyen formában Snyder is ott lesz a Gamescomon, illetve a december 22-én Netflixre érkező Rebel Moon: A Child of Fire előzetesét is elhozza a rendezvényre. Azt is tudni már, hogy a Netflix a rendezőnek további két folytatásra is zöld utat adott, így ez sem lenne már meglepetés. Maga Snyder viszont kifejezetten az eseményre tartogat valami nagyon fontos bejelentést, ami egyelőre meglepetés, így bármi lehetséges.  

gamescom-2023-zack-snyder-netflix-rebell-moon-game-movie-announcement-bejelentes-pcguru-3.jpg

Pláne, hogy már korábban is előkerült olyan hír, miszerint Zack Snyder valamilyen videójátékon dolgozik, sőt a Netflix közreműködésével elvileg eleve készül egy Rebel Moon-játék, ami a rendező nyilatkozata alapján “nevetséges méretekkel” rendelkezik. Emellett 2022 óta az Overwatch producere, Chacko Sonny is dolgozik a kiadónak egy játékon. Akár az is lehet, hogy a szálak összeérnek, és mindvégig egy AAA játékról volt szó, ami egyben a Netflix-es film adaptációja.

Bárhogy is van, hamarosan erre a kérdésre is választ kapunk, hiszen a mai napon, helyi idő szerint 20:00-tól 22:00-ig zajlik le a Gamescom 2023, amin reményeink szerint nemcsak Zack Snydertől ér majd minket meglepetés, de még sok más alkotótól is. Te mit várnál leginkább, milyen meglepetésnek örülnél a bejelentések között?