Vannak MMORPG-k. Vannak MMORTS-ek. Sőt, már vannak MMOFPS-ek is. MMORPS azonban még nincs, és ha minden igaz, a CJGameLab Hounds című, GamesComon bejelentett programja lesz az első ilyen. A Hounds egy online lövöldözős játék, melynek sztorija szerint egy különleges egységet irányítva vesszük fel a harcot az emberiséget fenyegető veszedelemmel. Mindezt öt játékmódban tehetjük meg: egyjátékos mód, kooperatív multiplayer, PvE v PvE, PvP csataterek és persze hatalmas bossok várnak bennünket. A játéktér városokra bomlik, minden város 10 nagyobb küldetést és öt kerületet foglal magába.

A Hounds egy saját fejlesztésű, Jupiter EX nevű motort használ (legalábbis a sajtóanyag szerint, bár ugyanez a neve a Lithtech-erőmű legújabb verziójának, amely többek között  a FEAR első két része alatt futott), melynek legnagyobb erőssége a nyílt, külső terek megjelenítése. Grafikailag a játék ugyan nem vágja földhöz az embert, de attól, hogy nem egy Crysis, még közel sem nevezhető csúnyának. Meg különben is, egy MMOG-nél a sebesség a fontos, nem a látvány. Főleg úgy, hogy a Hounds free-2-play lesz.

Bár ez eddig jól hangzik, szomorú, hogy a programra még nagyon sokat kell várnunk. A fejlesztők 2014-tre lőtték be a megjelenést -- reméljük, hogy az addigra érkező MMOG-k között is lesz még hely a Houndsnak.