• A Jurassic World Evolutiont a Frontier Developments
  • A játék 2018 nyarán jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re
  • Saját őslényparkot építhetünk benne

Jobban spórolnál, mint John Hammond? Jobb tervvel állnál elő, mint Peter Ludlow? Komolyabban vennéd a dolgokat, mint Simon Masrani? Nos, itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd az InGen korábbi vezetőinek, hogyan is kell egy őslényparkot jól igazgatni, nevezzék azt Jurassic Parknak vagy Jurassic Worldnek.

A Planet Coastert is jegyző Frontier Developments vállalata magára a feladatot, hogy összerak egy Tycoon-stílusú vidámpark menedzselős játékot, csak ebben, ha defektet kap a hullámvasút, esélyes, hogy felfalja a turistákat. Merthogy itt a fő attrakciót a dinoszauruszok adják majd. A stúdió kreatív vezetője, Jonny Watts szerint a 2018 nyarán PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játékban akár hat szigetet is benépesíthetünk dínókkal: a filmekből ismert Nublart és a Sorna szigetet magába foglaló Muertes Archipelagót, azaz az Öt Halált.

A Jurassic World Evolutionban saját dinoszauruszokat tenyészthetünk (talán még hibrideket is), attrakciókat, kifutókat és kutatóépületeket építhetünk. Minden döntésünk más utat eredményezhet, más kihívásokat hoz, miközben az élet utat tör magának.