• A The Crew 2 2018. március 16-án jelenik meg
  • Az előrendelők már március 13-án játszhatnak vele
  • Lehet jelentkezni a bétára
  • Lesz Deluxe és Gold kiadás is

A Ubisoft a Gamescom alkalmával jelentette be, hogy a The Crew 2 2018. március 16-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt. Viszont valószínűleg már az előtt kipróbálhatjuk egy bétateszt keretében, amire már regisztrálhatunk is a Ubisoft oldalán.

Szerencsére magáról a játékról is megosztottak néhány információt. A The Crew 2 is az Egyesült Államokban fog játszódni, természetesen egy nyílt világban, ám ez a játék már nem csak az autóversenyekre, hanem az egész motorsportra lesz kihegyezve. Ez annyit tesz, hogy az autókon kívül vezethetünk motorokat, hajókat és repülőket is.

Négy kategóriában szállhatunk majd szembe ellenfeleinkkel: utcai verseny, off-road, pro és freestyle. A földi, vízi és légi járművek között a Fast Fay funkciónak hála pillanatok alatt válthatunk, így a San Francisco-i Golden Gate hidat akár egymás után földön, vízen és levegőben is átszelhetjük.

Ami az előrendelői bónuszt illeti, ezek extra járművek lesznek, de ezt bárki kitalálhatta volna. Emellett az előrendelők már március 13-án belevethetik magukat a teljes The Crew 2-be. Lesz Gold kiadás és persze jön majd a Deluxe Edition is.

Kicsit pontosabban az előrendelésről: akármelyik változatra csaptok le, a tiétek lesz a Legendary Motors Pack, amelyben egy 2016-os Mercedes-AMG C 63 túrakocsi és egy 2017-es Harley-Davidson Iron 883 lapul.

A 70 dollárért (nagyjából 18 ezer forintért) osztogatott Deluxe Editionban a Legendary Motors Pack mellett megtalálhatjuk majd a Motorsports Deluxe Packot, amiben egyedi versenyruhák, egy 2017-es Ford F-150 Raptor versenykamion, az Abarth 500 2008 Monster Truck és egy Pilatus PC-21 repülőgép lapul majd.

Végezetül, aki a március 13-án feloldásra kerülő Gold Editiont veszi meg, az a fenti két pakkon túl megkapja a Season Passt. Eme kiadás digitálisan 100 (kb. 26 ezer forintot), dobozosan (fémtokban) 110 dollárt (kb. 28 ezer forintot) kóstál majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!