• A Star Wars Battlefront 2 egészen az év végéig frissülni fog
  • Új pálya, játékmódok, skinek és karakterek érkeznek
  • A december a Skywalker korára fog koncentrálni

Bár az EA a Gamescomra úgy tűnik, nem vitte ki a Star Wars Jedi – Fallen Ordert, azért nem hagyott minket Star Wars bejelentés nélkül és leleplezte a Battlefront 2 őszi és téli menetrendjét, ami bizony sűrű időszak lesz.

Augusztusban a Heroes and Villians játékmódba bekerül Venator csillagromboló és a szeparatista dreadnought, a B1-es harci droid kap egy új skint, és új elemként megjelenik a contextual spawning.

Szeptemberben érkezik a Felucia, amin szeparatistaként meg kell akadályoznunk, hogy a klónok evakuálni tudják az utolsó falut és meglépjenek a bolygó gyógynövényeivel – a Köztársaság oldalán harcolva meg értelemszerűen biztosítanunk kell, hogy a lakosság és a gyógynövény kijusson erről a világról.

Szintén szeptemberben fut be a kooperatív játékmód. Ebben a PvE mókában négy játékos vehet részt a Köztársaság vagy a Konföderáció színeiben, és a klónok háborúja ismert világain (Kashyyyk, Kamino, Naboo, Geonosis és Felucia) mérkőzhetnek meg a gép ellen. Emellett érkezik egy egyjátékos mód is, az Instant Action, ami a Capital Supremacy-re épül, csak nem másokkal együtt, hanem egyedül játszhatunk a feljebb felsorolt bolygókon.

Mindezeken túl szeptemberben érkezik egy új reinforcement is, a klón kommandós – ezt a klón katona típust alaposan megismerhettük anno a Republic Commando című videojátékban.

Október és december között szintén kapunk új skineket és reinforcementeket, és egy speciális eventre is számíthatunk – ha tippelnem kéne, azt mondanám, hogy ez a The Mandalorianhoz fog kapcsolódni.

Az év utolsó hónapja pedig nem is szólhatna másról, mint a Star Wars Saga befejező etapjáról, a Skywalker koráról. Bár részleteket nem árultak el, feltehetően bekerül a játékba Rey, Finn és Kylo Ren aktuális változata, esetleg az új űrhajók közül is feltűnik néhány, és valószínűleg az új helyszínekre is elugorhatunk majd csatázni.

star-wars-battlefront-2-roadmap-sept-dec-2019.jpg