• Új DLC-vel bővül a Star Wars Battlefront 2
  • Ebben lesz a droideka, Anakin új külseje, új klónok és egy új tank
  • Az ezt követő frissítésben jön Felucia

A héten érkezik a Where are those Droidekas? című frissítés a Star Wars Battlefront 2-höz, amiben megérkeznek az előzménytrilógia leghalálosabb harci droidjai, a drodekák, avagy romboló droidok. Ezek azok a halálos jószágok, amik megfutamították Obi-Want és Qui-Gont a Kereskedelmi Szövetség vezérhajóján, még mielőtt azok pontot tettek volna a blokád ügyére.

A droidekák természetesen a Battlefront 2-ben sem lesznek könnyen elintézhető, gyenge gépek. Gyorstüzelő, nagy erejű ikerlézer-ágyúikkal komoly aprítást tudnak végezni a klónok sorai között, pajzsuk pedig jószerivel áthatolhatatlan. Egyetlen gyengeségük, hogy három lábra állva piszok lassúak, így könnyű célpontot nyújtanak.

De nem csak ez lesz a Where are those Droidekas? frissítésben. Anakin Skywalker megkapja A klónok háborúja első néhány évadában látott tábornoki szerelést, emellett jönnek új klónok is, úgymint a 212. Felderítő Divízió és a 41. Felderítő Zászlóalj. És ha mindez még nem volna elég, a klónok egy új járművet is kapnak a TX-130-as tank képében, ami ismerős lehet az eredeti Star Wars: Battlefrontokból.

Mindezt június 26-án kapjuk meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, természetesen ingyenese, de a DICE közben már azt is megmutatta, mire számíthatunk az ezt követő DLC-ben: egy új bolygó érkezik, méghozzá az idegen erdővel borított Felucia.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!