• Ghost of Tsushima: Legends címen multit kap a Sucker Punch játéka
  • Itt kettőtől négy főig játszhatunk majd együtt
  • A játékmódban lesznek a sztorira fókuszáló küldetések, hordamód és egy raid is

Nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan tovább bővül a nyár egyik legfelkapottabb játéka, méghozzá teljesen ingyen. A Sucker Punch most ugyanis bejelentette, hogy Legends alcímmel kooperatív játékra kihegyezett multis módot kap a Ghost of Tsushima, mely valamikor idén ősszel fog majd befutni az előzetes tervek szerint.

A Ghost of Tsushima: Legendsben négy karakter, a szamuráj, a vadász, a ronin és a bérgyilkos közül választhatunk egy szimpatikus figurát, hogy aztán minimum ketten és maximum négyen szembenézzünk a játékmód minden kihívásával. Összesen háromféle feladatot kaphatunk majd: lesznek egyrészt sztoriközpontú küldetések, ahol társainkkal összedolgozva érhetjük csak el a célunkat, érkezik a klasszikus hordamód, ahol a hullámokban ránk rontó ellenfelek ellen kell kitartani, amíg csak lehet, illetve a fejlesztők ígérete szerint nem sokkal a játékmód rajtja után bekerül egy raid is, ahol egy teljesen új területen vehetjük fel a harcot egy brutális és ijesztő ellenféllel.

További érdekesség, hogy a Legends játékmód a japán népmesék és mondák irányába nyit majd, így az alapjátéktól megszokott realisztikusabb megközelítés itt már nem tér vissza. Hogy mást ne mondjunk, ezúttal már onik avagy démonok is feltűnnek majd az ellenfeleink között, akik kardforgató tudásuk mellett természetfeletti trükkjeikkel is megkeserítik majd az életünket.