• Október 16-án érkezik a Ghost of Tsushima 1.1-es frissítése
  • Benne a Legends névre keresztelt kooperatív móddal
  • Valamint New Game+-szal, kibővített fotómóddal és új kozmetikai elemekkel

A nyár egyik nagy meglepetése volt a Sucker Punch-féle Ghost of Tsushima, mely júliusban valósággal letarolta a játékipar, belopva magát a kritikusok és a játékosok szívébe egyaránt. A fejlesztők pedig a rendkívül sikeres rajt után is támogatni szeretnék a játékukat, ezért október 16-án kiadják hozzá az első komolyabb bővítményt az 1.1-es frissítés képében.

A frissítés fénypontja egyértelműen a Ghost of Tsushima: Legends játékmód felbukkanása. Ebben a kooperatív mókára kihegyezett módban barátainkkal közösen eshetünk neki kétfős sztoriküldetéseknek és négyfős, egyedül a túlélésre koncentráló misszióknak. A négy kaszt (szamuráj, vadász, ronin és bérgyilkos) mind más és más játékstílust képvisel, ha pedig sikerült a velük való játékot tökélyre fejleszteni, akkor vár ránk a Raid, melyet a frissítés megjelenése utáni hetekben adnak majd a játékhoz a készítők. Azt viszont fontos kiemelni, hogy bár a Ghost of Tsushima: Legends ingyenes a játék tulajdonosainak, ahhoz, hogy el tudjuk indítani, internetkapcsolat és aktív PS Plus előfizetés kell majd.

Ez azonban még nem minden, ugyanis a kampány is kibővül, méghozzá a New Game+ játékmóddal, melynek hála megszerzett fegyvereink és képességeink birtokában eshetünk újra neki a sztorinak, hogy másodjára is kiűzzük a mongol hordát a szigetről. Ezenkívül ebben a játékmódban megjelennek az úgynevezett Szellemvirágok is, melyeket egy misztikus új kereskedőnél válthatunk majd be különféle jutalmakra. Fontos lehet továbbá az is, hogy a fotómód is kibővül egy kicsit, így még több opció áll rendelkezésünkre, amennyiben megörökítenénk egy-egy pillanatot a gyönyörű játékból.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!