A Ubisoft idei nagyágyúja, a Ghost Recon: Breakpoint úgy tűnik, csütörtököt mondott. Az ítészek finoman szólva is vegyesen értékelték, de a játékosok visszajelzései sem csöpögnek a pozitív érzelmektől, és a legutóbbi blogpost tanulsága szerint, az első heti eladások sem voltak túl jók. Ám a Ubisoft ettől még nem adja fel a küzdelmet, és igyekszik gatyába rázni a játékot.

Az első raid és a Terminator event december elején illetve közepén érkezik, ám még ezt megelőzi az 1.0.3-as és az 1.0.3.1-es frissítés. Mindkettő kisebb javítás lesz, például fejlesztik a drón indítását és a fegyvereken is finomítanak.

A fejlesztők folyamatosan dolgoznak az MI irányította társakon, a befejezéshez azonban időre van szükségük, mert a Breakpointot egyáltalán nem úgy tervezték, hogy élő társak nélkül is végig lehessen játszani, szóval alapvető átalakításokra van szükség.

Továbbá átszabják, pontosabban hangsúlyosabbá teszik a túlélési mechanikát, és megpróbálják a loot rendszert is finomítani, mert eme két elemet sok kritika érte. Emellett a játékbeli gazdaságot szintén szeretnék átalakítani.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!