• A Ghost Recon: Breakpoint is sok tartalmi frissítést kap
  • Az első évet három szakaszra osztották fel
  • Mindegyik szakasz négy hónapot fed le
  • Az első októberben indul

A Ghost Recon: Wildlands ugyanúgy rengeteg frissítést kapott a megjelenése után, mint a többi Ubisoft játék, és ez alól a folytatása, a Breakpoint sem lesz kivétel. A fejlesztőcsapat már az első egy évben komolyan kibővíti a játékot, ahogy az a lenti roadmapen látható. A három részre osztott frissítési hullám első harmada, a Operation Greenstone októberben érkezik meg.

ghost-recon-breakpoint-year-1-roadmap.jpg

A négy-négy hónapot lefedő epizódok mindegyikében lesz sztori tartalom, frissül a PvP, speciális event, faction küldetés és persze raid is – az első rész esetében ez a Project Titant takarja, amiben négy játékos vehet részt egy vulkanikus szigeten.

Az új sztori küldetés, az Operation Greenstone keretében érkezik az engineer osztály, amivel a kampányba és a PvP-be is belevághatunk. Plusz ugyanebben az epizódban egy speciális event keretében még a Terminatorral is meggyűlik a bajunk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Mindezeken túl kaptunk egy élőszereplő trailert is, ami Ghost Recon Breakpoint: Az eskü címet kapta. A főszerepben természetesen a Breakpoint főgonoszát alakító Jon Bernthalt láthatjuk, és a Ubisoft Magyarország jóvoltából magyar felirattal élvezhetjük.