• Idén négy nagy frissítés érkezik a Ghost Recon: Wildlandshez
  • Új PVE és PVP bővítésekre számíthatunk
  • Az első április 10-én érkezik meg
  • Elérhető a Year 2 Pass
  • Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands teszt

Március 7-én lett egyéves a Ghost Recon: Wildlands, és ahogy arra a lenti videó is emlékeztet minket, a Ubisoft bizony a mai napig buzgón támogatja a programot, és ez bizony a jövőben sem fog megváltozni, mert a második évad során újabb nyalánkságokra számíthatunk.

Idén négy Special Operation nevű frissítések érkeznek, amelyek PVE és PVP bővítéseket tartalmaznak, valamit a játékos közösség által már régóta kért egyéb tartalmakra. Az április 10-én érkező első Special Operation ennek függvényében benne lesz a csapattársa testre szabhatósága, a Sabotage PVP játékmód – el kell foglalni egy kijelölt pontot, majd megvédeni az ellenséges csapattól a kör lejártáig –, valamint ehhez jönnek új pályák.

Emellett szintén az első Special Operation keretében még számíthatunk új témára, valamint új ingyenes misszióra és PVP osztályra, de ezekről majd csak az elkövetkezendő napokban számolnak be.

Továbbá elérhetővé vált a Year 2 Pass, ami hét napos korai hozzáférést garantál a Ghost War osztályokhoz, valamint lesz benne hat extra kaszt, egy exkluzív cicoma csomag, amivel egyedibbé tehetjük karaktereinket, és nyolc új Battle Crate-et is találhatunk benne. Az ára 30 dollár.