• Glitchpunk címen készít akciójátékot a Dark Lord csapata
  • Maga az alkotás az első GTA-k klasszikus játékmenetét burkolja cyberpunk köntösbe
  • Ahogy arról a legújabb trailernek hála mi is meggyőződhetünk most

Izgalmas és érdekes indie címekkel gyakorlatilag tele a padlás, azonban még ennek a bőséges felhozatalnak az ellenére is megérheti odafigyelni a Dark Lord legújabb alkotására, a Glitchpunkra. Ez a cyberpunk cím ugyanis a klasszikus GTA-k játékmenetét igyekszik majd feltámasztani némi modern körítéssel, ami akárhogy is nézzük, egy erősen hiánypótló koncepció lehet napjainkban.

glitchpunk-bejelentes-01.jpg

Azt, hogy nagyjából mi vár ránk, mikor a játék megjelenik, már az első trailer is elég szépen bemutatta, nemrég azonban befutott egy újabb előzetes is, melyben egy konkrét misszió teljesítését nézhetjük végig. És bár maga a videó sajnos elég rövid, és keményen meg is van vágva, azért az ellopható járművek, a meglehetősen agresszív rendőrök és bandatagok valamint a véres, intenzív összecsapások így is megvillannak benne.

További érdekesség, hogy a videó végén karakterünk fejlesztése is előkerül egy rövid ideig. Mint látható, a különböző küldetések teljesítéséért kapott kibervereket szabadon építhetjük majd be magunkba, így különféle előnyökre szert téve: a trailerben például az ellenséges frakciókat fordíthatjuk egymás ellen rendszereik feltörésével.