• Új képregény készül a God of Warhoz
  • A történet a God of War 3 cselekménye után indul
  • Összeköti a harmadik részt a 2018-as játékkal

A God of War 3 és a 2018-as God of War között széles a szakadék, hiszen míg az egyikben Kratos egy fékezhetetlen félisten volt, aki elpusztította a görög isteneket, addig a másikban egy viszonylag lenyugodott (pontosabban, az indulatait nehezen, de sikeresen elfojtó) apát és özvegyet láthattunk. Hogy hogyan jutott ide Kratos, azt csak elképzelhetjük néhány elejtett információból.

De ez március 10-én megváltozik, ugyanis a Dark Horse Comics ekkor adja ki a God of War: Fallen God című képregényt, ami közvetlen a God of War 3 eseményei után veszi fel a fonalat. Kratos azután, hogy agyoncsapta Zeuszt és a többi görög istenséget, elindul a sivatag felé a szabadság tudatában. Bár szeretne új családot alapítani, rá kell döbbennie, hogy mentálisan súlyosan megtört, és az új ellensége a legveszedelmesebb minden eddigi közül: önmaga.

god-of-war-fallen-god-cover.jpeg

A Fallen God írója Chris Roberson, míg a rajzokért Tony Parker felel. Hozzájuk csatlakozott Dan Jackson színező, John Roshell szövegíró és Dave Rapoza borítótervező. Az első számnak idén június 24-én kellett volna megjelennie, de a koronavírus miatt kénytelenek voltak csúsztatni.