Számtalan izgalmas produkció érkezett a héten vagy válik hamarosan elérhetővé az HBO GO műsorán. Hat magyar felirattal is látható alkotás kapott előzetest a napokban, köztük két idei hollywoodi blockbuster és egy legendás sorozat friss évadja.

Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága

A héten kiderült, hogy kik a legmegátalkodottabb Harry Potter rajongók. Ha te is tesztelnéd tudásod a varászló univerzummal kapcsolatban, játssz együtt a Helen Mirren vezette kvíz résztvevőivel!

hproxfortihazakbajnoksagastill1.jpg
(A képek forrása: HBO)

Mortal Kombat

Cole Young egyszerű bunyós, aki a történet elején még nem is sejti, hogy sárkány alakú anyajegye alapján komolyabb sorsra hivatott. Vele szemben áll Sub-Zero, akit a Külvidék császára küld a földi harcosok ellen. Young feladata lesz megállítani a gonoszt. Az idei sikerfilm már látható a GO műroán.

A Sub-Zerot alakító Joe Taslim elárulta, hogy a Warner további négy epizódot tervez.

mortalkombatjelenet-1-1.jpg
(A képek forrása: HBO)

Godzilla Kong ellen

A történet azután játszódik, hogy Godzilla maga alá gyűrte a titánokat. Az emberek épp a túlélésért küzdenek, egyedül a Koponya-sziget lakója, King Kong maradt egyenrangú ellenfele, aki a hetvenes évekbeli sikertelen expedíció óta csak erősebb lett. A film már elérhető a szolgáltató kínálatában.

Hollywoodban már a MonsterVerse folytatását tervezik.

image001-1.jpg
(A képek forrása: HBO)

És egyszer csak…

December 9-én debütál az immár ötvenes éveikben járó barátnők, Carrie, Charlotte és Miranda hétköznapjait bemutató tíz epizód. A Samanthat megformáló Kim Cattrall nem tér vissza a stábba, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon viszont újra kamera elé állt.

segyszercsak.jpg
(A kép forrása: HBO)

Titkok a kertben

December 8-án izgalmas krimi-dramedy minisorozat debütál az HBO GO-n Olivia Colman és David Thewlis főszereplésével. A történet egy látszólag átlagos szerelmes párt követ, akik rendkívüli nyomozás középpontjába kerülnek, amikor nottinghami házuk hátsó kertjéből két holttest bukkan elő.

8 bites karácsony

Mától látható a szolgáltatón egy szívmelengető film, aminek főhőse a tízéves Jake Doyle. Az 1980-as évek végi chicagói kertvárosban herkulesi küzdelmet vív azért, hogy megszerezze karácsonyra a legújabb és legszuperebb videojátékot.

Ti mit választotok hétvégére?