• További négy Mortal Kombat epizódot készíthet a Warner Bros.
  • A visszajelzések alapján elég véres lett a film
  • Amerikában ma esedékes a premier

Magyarországon még várni kell egy ideig a Mortal Kombat premierjére, Amerikában viszont ma debütál mozikban és az HBO Maxen párhuzamosan a népszerű játék rebootja. Az első kritikák szerint a film az 1995-ös változatnál hűségesebb marad az alapanyaghoz, nem véletlenül kapott R-es korhatár-besorolást. Erről vallott a Sub-Zerot alakító Joe Taslim is, akinek barátai teljesen meglepődtek karakterének erőszakosságán. Jóllehet nem volt egyszerű azokban a 15 kilós jelmezekben harcolni, a 40 éves indonéz színész megbirkózott vele.

A Variety podcastjában készült interjú során Taslim egy másik nagyon fontos információt is elejtett, nevezetesen, hogy a jelenlegi mellett négy másik filmre is szerződött. Bár hozzátette, hogy a további epizódok opcionálisak, a Warner dönti el – valószínűleg a filmek bevételei alapján – hogy akarja-e folytatni a szériát.

mv5bmtkwy2q0njutmzvkms00mzvhlwjkzditnjq1yjk0mgjjmzjhxkeyxkfqcgdeqxvynzk3nduzntcv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A ma debütáló film főhőse Cole Young, az egyszerű bunyós, aki a történet elején még nem is sejti, hogy sárkány alakú anyajegye alapján komolyabb sorsra hivatott. Vele szemben áll Sub-Zero, akit a Külvidék császára küld a földi harcosok ellen. Young feladata lesz megállítani a Taslim alakította főgonoszt. Hogy mi se maradjuk ki teljesen az élményből, a régi főcímdal modernizált változata után közzétették a film nyitányát is. Ti várjátok már a Mortal Kombat hazai bemutatóját?