• Augusztus 10-én debütál a Locke & Key – Kulcs a zárját záróévadja a Netflixen
  • A Locke testvérek újabb mágikus kulcsot készítenek a fináléban

A Locke & Key – Kulcs a zárját netflixes adaptációjának fináléja még azokat is képernyő elé csábíthatja, akik korábban a képregények stílusának sutba vágása miatt kárhoztatták a produkciót. A kritikus hangok Joe Hill illusztrált füzetei helyett inkább a Harry Potter hatását vélték felfedezni a sorozaton. A harmadik, utolsó évad azonban fordulatos végjátékot tartogat, legalábbis erről árulkodik az immár magyarul is látható előzetes.

A varázslatos történet három testvért követ, akik apjuk halála után a család ősi otthonába, egy kisvárosi ódon kúriába költöznek. A hatalmas birtok mágikus kulcsokat rejt, amit hőseink és gimnazista barátaik saját szórakoztatásukra azonnal használni kezdenek. A háttérben azonban megjelenik egy démoni ellenfél, hogy elbitirolja tőlük a különböző képességeket és varázslatokat rejtő kulcsokat.

aaaabddymsvkerfqk-ydmomtvob2ntxnusflzljwjh2fmjhiz6vjofhlpustv1eaqfg0gris3s9i6eoed11jurpbqybszri9rzff0cj-1.jpg
(A kép forrása: Netflix)

Augusztus 10-én, vagyis jövő szerdán debütál a mindent lezáró tíz epizód. Annyi kiderült a beharangozóból, hogy Tyler, Kinsey és Bode még legalább egy mágikus eszközt készít, a legfiatalabb testvér pedig felfedezi azt a kulcsot, ami ajtót nyit az időutazás előtt. Vajon hőseinknek sikerül megfékezni az Omega-ajtó feltörését, megmenteni apjukat és visszaküldeni Dodge-ot a másvilágra?