• A Warner új vezetője Kevin Feige Marvel igazgatóhoz hasonló vezetőt keres a DC élére
  • Találkozik J.K. Rowlinggal, hogy új Harry Potter produkciókról egyeztessenek

Új időszámítás kezdődik az egyik legpatinásabb múltú hollywoodi stúdiónál. A WarnerMedia és a Discovery áprilisi egyesülését követően a vállalat irányításával megbízott David Zaslav friss programot tett le az asztalára, benne izgalmas mozgóképes tervekkel. A Warner két zászlóshajója a DC univerzum és a Harry Potter franchise lehet a következő évtizedben. Előbbit a rivális mintájára kívánja átszervezni Zaslav, amennyiben Kevin Feige Marvel vezérigazgatóhoz hasonló vezetőt keres a kisebbik képregényfilmes műhely élére.

Noha a Legendás állatok sorozat sem kritikai, sem nézői oldalról nem dúskált a pozitív visszajelzésekben, a korábbi epizódok 811 és 648 millió dolláros jegybevétele kárpótolta a Warnert a rosszmájú véleményekért. A Dumbledore titkai azonban mindössze 379 milliót keresett eddig a jegypénztáraknál, ami 200 milliós gyártási költsége tükrében igen sovány eredménynek számít.

David Yates általunk is elmarasztalt rendezései ellenére nyilvánvaló potenciál rejtőzik a Harry Potter univerzumban (ld. Hogwarts Legacy). A Wall Street Journal értesülése szerint Zaslav találkozni fog J.K. Rowlinggal, hogy új történetekről és produkciókról – akár sorozatokról – egyeztessenek. A tengerentúli sajtóban ismét felmerült Az elátkozott gyermek adaptációjának, illetve a varázsvilág feltáratlan területeire fókuszáló munkák lehetősége. Ti milyen Harry Potter filmet vagy szériát néznétek szívesen?