Még ha ki is pörgette valaki Xbox 360-on vagy Playstation 3-on a GTA 5-öt, annak is érdemes lesz beruházni a november 18-án érkező Xbox One-os vagy PS4-es változatra (vagy jövőre a PC-sre), hiszen felsorolni is nehéz, mennyi újdonság lesz az új változatokban. Autó, repülő, esemény, fegyver – jelen hír szempontjából ez az utóbbi számít, hiszen két új gyilok kapott játékmenet-videót.

Az első a railgun, egy csúcstechnológiás puska, amellyel ugyan táranként csak egyszer lehet lőni, de az pontos és igen nagy rombolóerővel bír, szóval megfelelő célszerszám lehet tömegoszlatáshoz, bankrabláshoz, meg az egyéb, a GTA 5-ben elkövethető tetthez.

A második videó érdekesebb az elsőnél, hiszen nem egy lőtérre szorítkozik, viszont az tuti, hogy remek eszköz lenne a GTA-sorozat ellen harcoló népeknek. Ugyanis szó szerint egy baltás ámokfutást láthatunk, ahol a békés járókelőtől a csavargón át a rendőrig mindenki bekerül a szerszám alá, mígnem a videó főszereplője maga is elterül a betonon, mellében a rendőrség szívritmus-szabályzó eszközével, azaz egy pisztolygolyóval.