• A Take-Two jól zárta a negyedévet
  • A GTA Online még sosem volt ilyen népszerű
  • Az NBA 2K17 a legjobban fogyó sportjáték a piacon
  • A 2019-es üzleti évben kapunk egy új 2K Games játékot

Június utolsó napjával a Take-Two is lezárta üzleti negyedévét, amivel maximálisan elégedett lehet, hiszen minden játéka remekül fogyott. Különösen a GTA 5-re büszkék, azon belül is a GTA Online-ra, amely négy évvel a megjelenése után – Strauss Zelnick vezérigazgató szavaival élve – a legjobb negyedévét produkálta.

Amikor utoljára hallottunk a GTA 5 eladási adatairól, a játék már 80 millió elkelt példánynál járt. Zelnick a befektetőknek azt mondta, eddig úgy gondolták, a GTA Online népszerűsége idővel csökken, most viszont már újabb rekordra számítanak.

Persze nem csak a GTA 5-tel lehetnek elégedettek, hiszen az NBA 2K17 is remek negyedévet zárt. A Take-Two jelentése szerint az eladott 8,5 millió példánnyal ez a legjobban fogyó sportjáték a piacon. Az online értékesítés területén a legjobban a GTA Online, a Mafia 3, az NBA 2K17, a WWE SuperCard és a WWE 2K17 teljesített.

Zelnick azt is elárulta, hogy nagyon optimistán tekintenek a 2019-es üzleti évre, amely szerinte a Red Dead Redemption 2 megjelenésével rekorder év lesz. Mi több, az is kiderült, hogy a Take-Two egy másik, a 2k Games címet is kihoz a 2019-es üzleti évre, ami a korábbi feltételezések alapján vagy egy új BioShock, vagy egy új Borderlands lesz – a legesélyesebb az utóbbi, mivel arról már hallottunk.