Néha egy-egy fake trailer annyira jól sikerül, hogy csak kisebb-nagyobb bakik leplezik le. Ebbe a kategóriába tartozik az alant látható videó is, ami a leírása és a címe szerint a jövendőbeli GTA 6 motorját hivatott beharangozni, ráadásul a bemutatott város nem más, mint Vice City. Na, itt kezdődnek a bakik.

Vice City-t ugye anno Miamiról mintázták, és ha még változna is a koncepció, nem valószínű, hogy a GTA 6-ban egy olyan inkarnációt látnánk, amiben New York és Európa városainak jellegzetes építészeti jegyei egyaránt felismerhetőek. Tulajdonképpen egyik másik kép olyan, mintha Budapest lenne. Pláne valószínűtlen, hogy a Rockstar cirill betűs táblákkal pakolnák tele az utcákat. Emellett valahogy a sivatagos terület sem fér bele az összképbe.

A slusszpoén pedig az, hogy a feltöltő az eredetileg felrakott videóban a Rockstar nevét helytelenül Rocstarnak írta, amit aligha követett volna el az igazi csapat. Összességében tehát egy szép videóról van szó, ám annak vajmi kevés köze van a GTA 6-hoz.

rocstar-logo-fake.jpg