Bízunk benne, hogy a hétfő esti Ubisoft Forward eseményen működés közben is láthatjuk a Star Wars Outlaws GTA-ihlette körözési rendszerét, amiről a játék kreatív igazgatója, Julian Gerighty rántotta le a leplet egy interjúban, amiben elmondta, hogy miért nem érdemes felkelteni a Birodalom figyelmét:

"Gondolj a Grand Theft Auto rendőrségére. Ha többször is látnak bűnelkövetés közben, üldözni fognak. Ha párat kiiktatsz közülük, egyre rosszabb és rosszabb lesz, és a végén halálosztagosokat küldenek utánad - vagy talán még rosszabbat."

A körözési rendszer egyébként nem 5, hanem 6 "csillagos" lesz, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezt próbáljuk majd ki legelőször, amint adott lesz rá a lehetőség!

Julian egyébként kifejezetten szimpatikus módon beszél az Outlaws-ról:

"Megtalálva a saját utadat a játékban - kit választasz barátnak, kit árulsz el - hatalmad van a történetvezetés fölött. Öröm látni, ahogy a döntések különböző útvonalakhoz, párbeszédekhez, kapcsolatokhoz vezetnek, és más-más szindikátust állítanak melléd. Számomra ez nagyon izgalmas része a játéknak, pláne úgy, hogy a klasszikus trilógiába ágyaztuk, egy nyílt világú környezetben... Ez egy igazi kaland. Szóval merülj el benne."


Kedves Julian, így is lesz! A Star Wars Outlaws augusztus 30-án érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re. Ti beneveztek rá?