Habár már itt a nyár, az uborkaszezonnak még nyoma sincs, amit mi sem bizonyít jobban, hogy ismét egy igen ütős PC Guru várja csütörtöktől az olvasókat. Mind a bemutatók, mind a tesztek terén születtek csemegék, lássuk is, hogy mi vár a Gurusokra, ha beszerzik a 2010/07-es számot.

GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2010Bemutatók terén itt a legújabb XCOM, jön a Call of Duty következő része, a Black Ops, itt az új Pókember, a Shattered Dimensions, az akcióorgia Bulletstorm, a netes játékot preferáló NFS: World, az új Gyűrűk Ura játék a War in the North, illetve a True Crime és a F.E.A.R. harmadik része...

Tesztek terén bevizsgáltuk a legújabb Prince of Persia játékot, a The Forgotten Sandset, megnéztük a két rombolós autós csodát, a Split/Secondot és a Blurt, itt a Mount and Blade kiegészítője, a Warband, ugyanígy megjött a Tropico 3 expanziója is, az Absolute Power, de van akció/szerepjáték az Alpha Protocol személyében, és sorra vettük az eddig megjelent összes Borderlands DLC-t is. Ezen felül van még Lost Planet 2, Iron Man 2 és kipróbáltuk a FIFA focivébés változatát, a World Cup 2010: South Africát is.

Hardverek terén megnézzük, hogy is áll a PC a konzolokkal szemben, rendezünk egy kis tuningsulit, bepillantunk a Computex újdonságai közé, és tesztben emlékezünk meg az AMD Phenom II X6-osról.

PC Guru Extra cikkeink között átvesszük a Prince of Persia történelmét és kicsit elidőzünk az ilyen-olyan gyűjtői kiadásoknál. DVD mellékletünkön az Imperium Romanum a teljes játék, magyar nyelven, mellette pedig ott a közel fél órás Katonák voltunk videó. Persze nem maradtok videotesztek nélkül sem, ezúttal a következő játékokat elemezzük: Alan Wake, Iron Man 2, PoP: The Forgotten Sands, Splinter Cell: Conviction, Split/Second.