Ez a nyereményjátékunk lezárult, de ne csüggedj! A főoldalon biztosan találsz nyernivalót, de van még egy halom Batalj bétakulcsunk is!

Tegnapi játékunk nyertesei perceken belül örülhetnek, egyúttal lezárjuk a sorsolást, figyeljétek a postaládátokat és járjatok el a leírtak szerint!

Most pedig álljon itt a mai játék, olvassatok figyelmesen! Bizony, a Harebrained Schemes idei játéka, a remekbeszabott BATTLETECH az egyik nyereményünk, úgyhogy most már igazán megéri beszállni a játékba. Főleg, hogy a srácok bizonyították, nem csak a szerepjátékokhoz értenek - bár ez egy olyan emberrel a fedélzeten, mint Jordan Weisman, akit a játék atyjaként is szokás emlegetni, nem meglepő.

  • BATTLETECH
  • Endless Space Collection
  • Halcyon 6
  • Hey Potatoes! We're in Space?!

Mindegyikhez egy-egy kulcsot sorsolunk ki, a nyereményjátékban való részvételhez pedig - érvényes e-mail címmel rendelkező felhasználói fiókkal bejelentkezve - kattintsatok az alábbi linkre és lehetőleg válaszoljatok helyesen a feltett kérdésre, melynek válaszát elrejtettük a szövegben. A nyerteseket holnap, azaz december 20-án este nyolc órakor, e-mailben értesítjük.

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

atlas-claus-battletech.jpg