Ez a nyereményjátékunk lezárult, de ne csüggedj! A főoldalon biztosan találsz nyernivalót, de van még egy halom Batalj bétakulcsunk is!

Tegnapi játékunk nyertesei perceken belül örülhetnek, egyúttal lezárjuk a sorsolást, figyeljétek a postaládátokatés járjatok el a leírtak szerint!

Most pedig álljon itt a mai játék, olvassatok figyelmesen! Bár nem mindegyik anime, mégis valamiért japánhoz köthetők az alábbi játékok, fejlesztő, kiadó vagy éppen képi világ okán. A felkelő nap országának kultúrája talán távol(kelet)i, éppen ezért nem mindenkihez áll közel, de van egy kiadó, melynek alább felsorolt játéka elhódította siklara szívét, ahogy arról ez a teszt is árulkodik.

  • God Eater 2: Rage Burst
  • Little Nightmares
  • Blazing Core
  • Rakuen

Mindegyikhez egy-egy kulcsot sorsolunk ki, a nyereményjátékban való részvételhez pedig - érvényes e-mail címmel rendelkező felhasználói fiókkal bejelentkezve - kattintsatok az alábbi linkre és lehetőleg válaszoljatok helyesen a feltett kérdésre, melynek válaszát elrejtettük a szövegben. A nyerteseket holnap, azaz december 18-án este nyolc órakor, e-mailben értesítjük.

Szeretnél nyerni? Kattints ide!

little-nightmares-comi.jpg

Holnap a tudomány és a fantasztikum lesz a fő motívum...