Az idei E3 egyik legnagyobb sztárja kétségtelenül a Fallout 4 volt, azóta pedig ezerrel dübörög a marketing, és minden apró részletre kíváncsiak a rajongók. Sokaknak persze volna még ötlete, mit lehetne beépíteni a játékba, folyamatosan megy is a fejlesztők bombázása a kérésekkel – erre azonban már nincs mód.

Peter Hines, a Bethesda marketingfőnöke ugyanis a GameSpotnak adott legfrissebb interjújában megerősítette, amit már korábban is elmondott, azaz hogy a játék már jóval a bejelentés előtt elnyerte végleges formáját, így akármilyen zseniális ötlettel is áll elő valaki, azzal már nem tudnak mit kezdeni.

„Legyünk őszinték: már nem számít, ki mit szeretne látni a Fallout 4-ben. A játék gyakorlatilag elkészült. A nagy része már a bejelentés előtt kész volt, már ami az alapfunkciókat illeti. Ilyesmit már nem adsz hozzá májusban, júniusban, júliusban egy játékhoz abban az évben, amikor megjelenik; már csak mindent véglegesíteni szeretnél.” Mindez persze nem jelenti azt, hogy a Bethesda nem hallgatott a rajongókra, a fejlesztés megkezdése előtt feldolgozták a Fallout 3 és a legutóbbi Elder Scrolls epizód kritikáit, fórumbejegyzéseit, hiszen Hines szerint is egy nagyon fontos eleme egy fejlesztésnek – például ugye sokat tanultak a Skyrim hibáiból.

Szóval meg lehet nyugodni, a Fallout 4 jól áll a november 10-i premierre, javában folyik a bugok kergetése és eltaposása – aztán jöhet a modkészlet, a DLC-k, és a többi kötelező elem.