Lapunkban ebben a hónapban kiemelten foglalkozunk a 2009-es E3 legforróbb címeivel, és górcső alá vettünk számos, már készülőben lévő nagy játékot. Olvashattok a teljesen megreformált Splinter Cell Convicton-ről, ismét elővettük a STALKER világát és bemutatjuk a legújabb fejezetet, a Call of Pripyat-ot, gigantikus bemutatóban rántunk le minden infót a Mass Effect 2-ről, elhozzuk nektek a Max Payne 3-at, és exkluzív bétatesztet olvashattok a legújabb magyar csodáról, a King Arthur-ról.

Ha nyár, akkor PC Guru!Ha nyár, akkor PC Guru!

Tesztjeink között kiemelt helyen szerepel az idei év egyik legjobb akciójátéka, a [Prototype], de mellette olvashattok még a nagy meglepetést okozó Red Faction Guerrilláról, a zseniális Call of Juarez-folytatásról, a Bound in Blood-ról, és nem feledkezhetünk meg az Overlord második részéről sem. De emellett van még Fuel, Damnation, Up, Restaurant Empire 2, új Sherlock Holmes, és összeszedtünk nektek egy egész csokor hasznos tippet a The Sims 3-hoz is.

Ha nyár, akkor PC Guru!Ha nyár, akkor PC Guru!

Hardverrovatunkban összeszedtük a jövőben érkező legjobb kütyüket és hardvereket, összehasonlítottuk a DDR2 és DDR3 RAM-ok közti teljesítménykülönbséget, környezetbarát merevlemezeket teszteltünk, profi hűtőket vizsgáltunk nagy melegben, és sokáig futtattuk a Windows 7-et, hogy megtudjuk, valóban jobb-e a teljesítménye, mint az eddigi Microsoft operációs rendszereknek.

Teljes játékunk az X3: Reunion, az elmúlt évek legjobb űrszimulátora, a mai napig kellemes grafikával és több tucat órányi szórakozást garantáló játékmenettel. DVD-mellékletünkön videótesztek és E3 videók várják az érdeklődőket, szóval jó olvasást, jó szórakozást kívánunk mindenkinek!